Livet enligt mig

torsdag, maj 17, 2007

Degenererat överklassyngel får inte visa tapperhet

Prins Harry, en känd "stridspitt" från det engelska kungahuset får inte fara till Irak och visa sitt mod och försvara brittisk imperialism, inte för att han i så fall skulle göra något moraliskt förkastligt i ett land ockuperat i strid mot FN-stadgan. Utan därför att han högst troligt skulle komma hem i en liksäck.


Prins Harry skulle bli en perfekt måltavla för irakiska motståndsmän. Trots USA;s och Storbritanniens försök att "införa demokrati" skulle inte denne Harry hälsas som befriare.


Kan tidigare brittiska stormaktsanspråk på Irak när det var ett brittiskt mandat ligga kvar i irakiernas minne och göra prinsen till ett ännu hetare byte och hatobjekt? Även då kom man med fredliga avsikter och ville enbart irakiernas bästa!


Det brittiska kungahuset, en relik från tiden när landet var en stor kolonialmakt och landet "ruled the waves" är en sällsynt gömma för allsköns konservatism och bakåtsträvande politiska uttryck. Varav prinsen är ett.


2 Comments:

  • Håller fullständigt med!Låt idioten åka dit om han nu så gärna vill.Det är synnerligen orättvist att vissa inte får åka dit för att det är för farligt.Säg det till dom som bor där,Irakierna.
    Men,what else is new?

    By Blogger Unknown, at 1:55 em  

  • Vad jag vet har det brittiska kungahuset funnits som institution sen 600-talet alltsa langt innan landet "ruled the waves". Ratt skall vara ratt, speciellt nar man domer andra.
    Mvh
    David Linden boendes i Storbritannien, darfor har jag icke svenska prickar over de bokstaver som borde ha dem.

    By Anonymous Anonym, at 3:12 em  

Skicka en kommentar

<< Home


 
Bloggar