Livet enligt mig

söndag, maj 20, 2007

Den omvända logiken






















Att bli förbannad eller att vilja hämnas kan vara en allmänmänsklig känsla vi drabbas av lite till mans då och då. Att då ha tillgång till diverse skjutvapen kan bli förödande.

Den amerikanska vapenlobbyns argument för ökad säkerhet punkteras gång på gång, som mer vapen till ungdomarna på skolorna när de känner sig rädda och osäkra! Det får säkert vansinnesdåden att minska! Om inte annat kan man alltid hänvisa till författningens skrivningar från ett dimmigt 1700-tal.

Men varför vara logisk när man kan hänvisa till sin gudsgivna rätt att skjuta först och fråga sedan och vad är viktigare än den individuella friheten. Att kunna försvara sin familj och sig själv i frihetens, kärnfamiljens, dubbelmoralens, kristenhetens
och det "fredsälskande" USA.

Men vad kan man vänta sig i ett land där så många är närmast bokstavstroende kristna, allmänbildningen hos många är dålig, där tron på det egna landets förträfflighet och storhet med inskränkt nationalism hör till vardagen och många inte varit utanför landets gränser. GOD BLESS AMERICA and SAVE OUR BOYS!


 
Bloggar